torstai 9. heinäkuuta 2015

Melkein vauvan tuoksua... ;)

Nyt ensimmäiset varmasti olettavat, että meille on tulossa vauva, mutta ei sentään... Nukkevauvaa täällä hoidetaan.


Olen jo pidemmän aikaa haaveillut vanhasta kehdosta Isabellan huoneeseen nukensängyksi. Esikoiselle hankittiin aikanaan pinkki Hello Kitty -nukensänky, ja vaikka sekin on ahkerassa käytössä, ei sen ulkonäkö oikeen iske äidin silmään...


Pienempi prinsessa leikkii päivittäin nukkeleikkejä, joten sänkyä kyllä tarvittiin, ja melkein jo jossain vaiheessa "sorruin" ostamaan sellaisen perinteisen kaupan nukensängyn. Jokin kuitenkin onneksi käski odottaa ja etsiä vanhaa kehtoa.


Ja kyllä oli riemu ylimmillään, kun löysin tori.fistä tämän aidosti 100 vuotta vanhan, ihanasti patinoituneen kehdon todelliseen pilkkahintaan! Siis paljon halvemmalla kuin ne kaupan nukensängyt ja paljon edullisemmin kuin kaikki muut vanhat kehdot!


Tässä kehdossa oli vieläpä tuo vanha maalikerroskin ihan oikeaa sävyä tytön huoneeseen. Vanha harmaa ja kulunut puu!




Ja tottakai äiskän tarvi heti surauttaa sänkyyn pellavainen patja ja pitsireunusteiset lakanat. Uusiokäyttöä taas siinäkin, nimittäin pallokuvioinen kangas oli aiemmin verhoina, mutta ne haalistuivat auringossa viime kesänä niin pahoin, ettei voinut enää ikkunaan laittaa... Leikkelin vaan haalistuneet kohdat pois ja ompelin lopuista lakanat. Tuo aiemmin virkkaamani peitto on kuin tehty tähän sänkyyn...


Nyt on nukkeäiti tyytyväinen ja vauvakin nukkuu toivottavasti unensa rauhassa... :)


Meillä oli kullan kanssa eilen 9-vuotishääpäivä, ja sen kunniaksi kävimme ravintolassa herkuttelemassa. Ja kyllä oli hyvää!


Ja jälkkärit kruunas kaiken: pistaasijäätelöä, italialaista marenkia, valkosuklaamoussea ja tuoreita mansikoita... Ja Cafe Latte.



Sekä pavlovaa. Marenkia, valkosuklaamoussea, tuoreita mansikoita, vadelmamelbaa... Nam.


Parasta kuitenkin on se, että just tuo mies on mut vaimokseen pyytänyt. <3 
Oon kiitollinen Taivaan Iskälle kaikesta siitä hyvästä, mitä meidän yhteiseloon on tähän mennessä kuulunut, ja innolla odotellaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan...

6 kommenttia:

  1. Ihana nukkevauvan kehto! Kyllä siinä kelpaa pikkuista kiikuttaa uneen! Onnea teille hääpäivän johdosta!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Ja oli kiva nähdä juhannuksena! :) Aina mukavaa, kun blogitutut saavat todellisen persoonan sinne nimen taakse... :)

      Poista
  2. Aivan ihastuttava kehto! Meilläkin on talon mukana tullut taloammekin reippaasti vanhempi kehto. Aidosti vanhoissa esineissä ja asioissa on kyllä sitä kuuluisaa jotakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Nuo vanhat esineet saa mielikuvituksen laukkaamaan. Keitähän vauvoja noissa kehdoissa on kasvanut, minkälaista elämää kehto on ympärillään nähnyt ja jos se osaisi kertoa, minkälaisen tarinan se meille kertoisikaan... :)

      Poista

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)