torstai 2. toukokuuta 2013

Tapetoinnit loppusuoralla

Mä oon saanu tällä viikolla laiteltua tapettia taas seinälle, kun oma iskä on ollu vetämässä liisteriä. Homma menee kyllä hirmusesti nopeempaa, kun on toinen auttamassa... Kun saatiin se kirjastohuone ja kuisti valmiiks, aloitettiin vauvan huoneen tapetointeja.

Värit ei taaskaan oo lähellekään aitoja. Myöhemmin sitten toivon mukaan sisustuskuvissa ehdin muokkailla nuo väritkin täsmäämään todellisuutta. 

Tää vaaleanpunaraidallinen tapetti on samaa mallistoa kuin isosiskon lilasävyinen.


Ikkuna- ja oviseinät tuli samaa harmaata tapettia kuin isosiskolla.


Ja tuo matalampi seinä laitettiin tuollasta ihanaa Casadecon Jules & Julie -malliston talotapettia. Se oli jotenkin hämärää asennettavaa, kun ei ollu selkeetä kohdistustapaa, mut siellä se nyt on. :)


Tässä oli se lupaamani tarkempi kuva kuistin tapetista. Tapetti on Boråsin Vintage-mallistosta ja on meiän mielestä ihan loistovalinta. Tosin eräältä nimeltämainitsemattomalta henkilöltä saatiin kommenttia, että ei kai tuo tosissaan oo tapettia, vaan jotain aluspaperia. :D Ihan parasta mun mielestäni laittaa sellasia ratkasuja, jotka ei oo niitä välttämättä tavallisimpia vaihtoehtoja kaikille, vaikka kuitenkin aika hillityistä jutuista pidetäänkin... :)


Isäntä on painanu listotuksia menemään sellasta vauhtia, että ikkunasmyygit ja -listat alkaa olla pian kaikki valmiina, jalkalistat ja ovilistat lähes asennettuna myös alakertaan ja sit enää alakerran kattolistat paikalleen...

Ja tokihan sitä nyt rakennustyömaalla sentään kristallikruunut kuuluu roikkua katossa. :)


Nyt pakkailemaan muuttolaatikoita, kun molemmat tytöt on päikkäreillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)