perjantai 17. toukokuuta 2013

Ihana kesä, ihana koti!

 Lämpömittari näyttää varjossa 27 astetta! Mieletöntä!
Tytöt oli aamupäivällä ulkona. Isompi keinu ja leikki hiekkalaatikolla pari tuntia ihan itsekseen ja pienempi nukku linnunlaulun säestyksellä vaunuissa. Itse yritän kovasti saada sisällä hommia tehtyä.

Esikoisen huoneessa alkaa näyttää jo vähän valmiimmalta. Eilen saatiin vielä verhotkin ikkunaan, mutta eivät ehtineet vielä kuviin asti.Nettikauppamaailmaankin on tullu vähän tutustuttua tässä raksailuaikana. Tällanen sekä kynttilöille että lampuille tarkoitettu valaisin tilattiin ruokapöydän päälle. Tosi kiva!


Ja tässä vielä tuo olkkarin lamppu.


Takkaa ei paljon näillä ilmoilla tarvi lämmitellä, mutta kyllä siellä tuli on ollu monesti.


Eteisaulassa on tällanen tilapäinen istumanurkkaus.


Olkkari on kyllä mun makuuni. Siihen paistaa ihanasti aurinko iltaisin. Vielä kun saadaan ne uudet sohvat.Eilen vein ruusun pihalle ja sain idean maalata vanhan aikansa eläneen kukkatelineen.
Sen kummempia puhdistelematta, irtoilevia maaleja rapsuttelematta tai ruosteista välittämättä kaivoin tuunauslaatikostani valkoisen sprayn...


Teline ja kyltti valkoiseksi ja rottinkikoriin suihkauttelin hieman kauempaa vähän valkoista maalia. Sekin muuttui kivasti harmahtavaksi. Tästä tuli oikeastaan aika söpö. :)


Toisen ruusun istutin tällaseen parin euron kirppislöytöruukkuun, joka on lojunu vuoden unohduksissa ja nyt muuton yhteydessä löysin sen. Testasin, että vesi pysyy sisällä ja kannoin olkkarin pöydälle. 
Loppuun vielä kesäisen raikkaita kuvia.
Tänään herkuteltiin tuoreella ananaksella...


Käytiin tyttöjen kans seuraamassa, kun mummo ja vaari istutti naapurin isännän kanssa perunaa peltoon.


Kyllä tää on vaan hassua, että mun omassa pihassani kasvaa perunaa. :)


Ja pääskyspariskunta seurasi myös tarkkaan touhuja langaltaan...


Nyt kahville ja sit taidan hakea vähän kesäkukkia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)