sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Sisustusostoksilla

Tällä viikolla asenneltiin valmiiks keittiön puuttuneet osat. Roskiskaappi laitettiin perinteiseen paikkaan tiskialtaan alle ja hyvältä vaikuttaa tuo systeemi.


Pöydät on täynnä tavaraa, mut muuten näyttää aika kivalta jo. :)
Vessanpytyt on paikoillaan.
Tähän alakerran vessaan tulee tuo pytyn taustaseinä sisustuskiveä. Siks näyttää vielä keskeneräiseltä...Ja yläkerran vessaa...


Kävin kaupungissa eilen kiertelemässä vähän mattoja.
Tällanen löyty isomman prinsessan huoneeseen. Ihan ei ollu kriteerien "pyöreä, pinkki ja kimaltava" mukainen, mutta kelpas kuitenkin hyvin. :)


Löysin myös tarjouksesta tällaset ihanat lattiatyynyt. Ajattelin sijottaa nää alakerran kirjastohuoneeseen, mutta voi olla että jää myös tyttöjen huoneisiin. Jos niitä vaan on vielä lisää, ni täytynee hakea... :)


Ja tän lampun esikoinen bongas Deconellasta jo aikaa sitten. Nyt hain sen sieltä, kun vielä näytti jäljellä olevan. Saa sitten omalle työpöydälleen.


Homeberryn alesta löytyi myös autolastillinen ihanaa.


Nyt pakkailtiin pakettiauto täyteen ja lähdetään viemään kuormaa...


4 kommenttia:

 1. Kaunista! Ihana keittiö!

  Homeberrystä mäkin löysin muutamia kivoja juttuja tosi huokeeseen hintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas! :) Joo, tosi edullisesti sai tavaraa. Noi rottinkikorit oli kyllä yks parhaista löydöistä. Sit ostin muutaman lampunjalan ja rottinkisen varjostimen... Ihan pian pääsen niitä asettelemaan paikoilleen... :)

   Poista
 2. Teillä alkaan näyttää jo niin valmiilta, hienoa. Ja on varmasti ihanaa nyt tehdä sisustusostoksiakin, kun ne ostokset voi viedä suoraan uuteen kotiin eikä tarvitse välivarastoida niitä minnekään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä. :) Ei nyt kuitenkaan ihan mattoja viitti vielä lattiaan jättää, kun tuota pölyä lentää vielä niin hirveesti, mutta voi noita tavaroita ainakin alkaa kasailla jonnekin nurkkaan. :) Listotuksia taidetaan päästä kohta alottelemaan, et kyllä tää nyt oikeesti taitaa jo ihan loppusuoralla olla!

   Poista

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)