maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kevät...

Pikainen kuvapostaus...
Yläkerrassa on laitettu ikkunalistoja paikoilleen ja tänään aloiteltiin myös kattolistoja...Kuistille saatiin lattialaatat paikoilleen. Laatta on tällasta puukuvioista. Näyttää paljolti samalta kuin tuo laminaatti. Asennettiin ilman saumauksia, joten on tosi paljon puun näköistä...Eteisaulassa on kaikki tapetit vihdoin paikallaan.


Tässä vielä tuosta tapetista kuvaa. Sandbergin mallistoa ja yllättäen tarkempia tietoja voin lisäillä myöhemmin, kun ei satu olemaan nyt tässä... :)


Kuistille menevät lasiovetkin saatiin paikoilleen...


Sunnuntaina vietettiin kiva päivä koko perheenä. Ensin käytiin vähän leikkipuistossa seikkailemassa, sit haettiin pizzat ja suunnattiin raksalle. Tytöt nukku päikkärit ja sit ulkoiltiin omassa pihassa. Syötiin omassa keittiössä. Siivoiltiin ja tehtiin ihan vaan pikkusia hommia. Sunnuntaithan on meillä ollu koko rakentamisen ajan vapaapäiviä. Nyt viime viikkoina ollaan niitäkin vietetty jo tuolla uudella kodilla, mutta varsinaisesti mitään töitä ei oo silti tehty. Kun osaa ottaa viikossa ees sen yhden päivän loman kannalta, jaksaa paljon paremmin... :)
Oma koti <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)