maanantai 4. helmikuuta 2013

Tapetoinnit ja kattopaneloinnit jatkuvat...

Valmista pintaa syntyy... :)
Yläkerran aulasta puuttuu vajaa pari rullallista tapettia, koska tapetointipaikka on porrasaukon takana, enkä uskaltanu sinne mennä enää roikkumaan.
Meidän makkariin tuli kolmelle seinälle tällaista harmahtavan beigeä kuitutapettia. Casadeco, Babylone: 1345 1300. Ihan hyvännäköinen kangasmainen pinta, mutta haastetta laittamiseen tuli siitä, että joka toinen vuota (!) piti kääntää ylösalaisin. Vaikka tapetti näyttää yksiväriseltä, siinä on kuitenkin sen verran elävä pinta, että olis saattanut tulla vuodan reunakohtiin raita näkyviin, jos olis asentanu perinteisesti.


Makkarin ikkunoita ja oikealla ovi vaatehuoneeseen.


Kolmannelle seinälle tuli tällaista kiiltäväpohjaista kukkatapettia. Raschin tapettia, mutta nyt ei näytäkään olevan kotona tarkempia tietoja. Lisäilen niitä vaikkapa sitten, kun muistan ottaa raksalta tiedot mukaani.


Yläkerrassa on siis käytännössä kokonaan täyskorkeat huoneet, koska mansardikatto antaa niin paljon lisätilaa. Tää matalampi seinäkin on kaks metriä, eli ei pitäis pää kolista kattoon edes seinän vieressä. :)Ja tässä hiukan kuvaa lattialaminaatista. Yllättäen kuvassa väri on hiukan vääristynyt, mutta saa tästä ainakin käsityksen, minkätyylistä on tulossa. Tosi eläväpintainen siis. Selviä värieroja kylmistä harmaansävyistä lämpimään ruskeaan. Muistuttaa jonkin verran vanhaa puuta... Vielä vähän jänskättää, miltä lattia tulee sitten lopulta näyttämään, koska mitään isoa mallia ei siitä oo nähty.Ja koska tuo yläkerran makkarikin tuli tapetoitua, aloittelin lauantaina projektia myös alhaalla. :)
Ruokailutilaan ja olohuoneeseen tulee samanlaista tapettia. Designers Guild, Kasuri: P582/07.Tässä on nyt eka seinäpätkä valmiina. Saa nähdä, miltä tuo tila näyttää valmiina. Tapetti on hieman tummempaa kuin mitä ajattelin. Tykkään siitä kyllä, mutta sitä tuntuu tulevan kuitenkin yllättävän paljon, vaikka valintoja tehdessä ajattelin, että seinät on niin rikkonaisia, ettei sitä paljoa tuu... No tuohon kun laittaa valkoiset listat, valkoiset pellavaverhot ja ne ihanat valkoiset sohvat, jotka on tilauksessa, ni tuo varmaankin aika kivaa kontrastia... :) Jos nyt heti pääsisin sisustelemaan, ni laittaisin varmaankin jotain mintunvihreetä tehosteeks. GreenGatella oli ihania mintunvihreitä lattemukeja, ja niitä jo jossain nettiputiikissa ihastelin. Jäivät ainakin vielä odottamaan, mutta katotaan, tarviiko niitä ostaa harmaiden GG-kuppien seuraks... ;)


Miehet on ahertanu kattojen parissa. Nyt on alakerrassakin olohuone-ruokailutila, kirjastohuone, kuisti ja kodinhoitohuone kokonaan paneloitu. Tässä alla näkyy keittiön kattoa. Sitä jatketaan varmaankin tänään...


Nyt vähän suunnitellaan tuon 3v. neidin kanssa, minkälaisia sisustusjuttuja voitais hankkia. ;)


4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää tapetit. Muutenki alkaa varmasti kokonaisuus hahmottua paremmin, kun voi alkaa pintoja koristelemaan :) Kivan näköistä!
  :), Marre

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, ehdottomasti alkaa hahmottua tuo kokonaisuus. Jännää! :)

   Poista
 2. Kauniita tapetteja ja erityisesti tuo pikkuisen prinsessa huone kattoikkunoineen on kerrassaan herttainen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mäki tykkään kovasti tuosta prinsessahuoneesta. Kun pääsis jo sisustelemaan!!

   Poista

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)