torstai 7. helmikuuta 2013

Rv 40+0 - Tapettia ja lattialaminaatteja :)

Niinpä se vaan tämän äidin laskettu aika koitti, mutta pikkuinen ei ainakaan vielä oo ilmoittanut olevansa kiinnostunut syntymään. Lähdettiin siis koko perheenä illaksi raksalle.

Ruokailuhuone ja olohuone on lähes kokonaan nyt valmiita. Olohuoneesta puuttuu enää yhden seinän tapetit sekä takan viereen tuleva vajaa metrin pätkä. 
Tässä on vielä vähän lähikuvaa tuosta tapetista. Väri ei, yllätys yllätys, taaskaan vastaa täysin oikeaa. En oo oikeen jaksanut alkaa kuvien värejä muokkailemaan.Tässä on keittiön katto ledeineen valmiina. Perällä näkyy ruokailutila, jossa nyt sitten tuo tapetti myös...
Ja kattopaneelit jatkuu eteiseen päin niin pitkälle kuin ne nyt pystyttiin laittamaan. Seuraavaks tarvii saada portaikko ja sen alle tuleva vaatehuone valmiiksi, ni pystyy jatkamaan myös kattoa. Portaat pitäis tulla helmikuun loppuun mennessä...


Tässä on ruokailuhuoneesta olkkariin päin. Tuo "päätyseinä", joka on vielä valkoinen, tulee myös tällä samalla tapetilla...Ja sitten varsinaisesti olkkarista kuvaa... Tän ikkunaseinän sain tänään tapetoitua...Miehet laitto yläkerrassa tuulemaan. Ekat laminaatit on asenneltu!
Tietenkin mun piti tuon pallomahani kanssa päästä ylös sitä katsomaan. 
Kuulemma olis ollut ihan kuvaamisen arvoista se mun kiipeämiseni tikkaita pitkin. :)Tässä vähän toisesta suunnasta vielä.
Aikas kivalta näyttää tuo lattia. Eläväistä niin kuin toivottiinkin. Saa nähdä miten se sopii kaikkien tapettien kanssa. Eiköhän se sovi.
Mukavaa loppuviikkoa!
Saa nähdä, kirjoittelenko seuraavaa päivitystä sitten käärö sylissä...

Kiva, kun käytte runsain joukoin lueskelemassa.
Palataan!

4 kommenttia:

 1. Siellä on kyllä kova touhotus päällä ja näkyvää tullut ihan hurjasti. Lattia näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, en mä tiedä, onko touhotus sen kovempaa ku mitä se on ollutkaan. :D Kiitos, lattia on kyllä mukavan oloista. Oli kuulemma vielä helppoa asenneltavaakin, mikä on ihan positiivista, koska sitä tulee sit koko taloon... Jos heti olis alkanu tökkiä se asentaminen, ni olis kypsiä neliöitä tiedossa... :)

   Poista
 2. Jännittävää! Kyl te ootte saanu ihan val-ta-vas-ti tehtyä. Ja onha se masuki val-ta-van ihana! :) Pieni yllätys siellä, tui tui <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuntuu kyllä, et hommat etenee tosi nopsaa!

   Poista

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)