tiistai 28. tammikuuta 2014

I´m in love...

Tämä tarina alkaa oikeastaan kesäkuisista tupareistamme.
Saimme tätini perheeltä lahjakortin erääseen sisustusliikkeeseen, ja voitteko uskoa, kortti odotteli edelleen käyttöä. :) Niinpä sitten päätin viime viikolla lähteä sitä tuhlailemaan.


Päästyäni liikkeeseen nappasin ostoskorin ja valitsin muutamia kynttilöitä. Niitä nyt aina tarvii. Silmiin osui myös pari hyvää tarjousta, eikä niitä nyt voi ohittaa, varsinkaan jos on jo "valmiiksi maksetut" ostokset. :)
Kiertelin liikkeessä ihastellen kaikenlaisia juttuja.


Ja yhtäkkiä: rakastuin.
Juuri Sitä olin etsinyt pidemmän aikaa.
Juuri Sille oli jo paikkakin mietittynä.

Äkkiä kuva, aneleva viesti kullalle. 
"Joo, se on ihan oikeesti vanha!" 
"Noo, kai meen budjetti sen sitte kestää..."
"Kiitos muru! <3"


Nyt se on mun!
Nimittäin tuo iiiiihana peilipöytä! <3


Olin jo monelle selittänyt, kuinka haluaisin meidän makkariin sellasen ihanan vanhan peilipöydän. Oikeesti en ees uskonu sellasta mistään löytäväni mitenkään järkevään hintaan... :)
Tästä vois osoittaa kiitokset sinne tädin suuntaan. Ei se lahjakortti nyt tätä ihan kokonaan kattanu, mutta hyvä alku kuitenkin... ;)Tänään käytiin tää kaunotar hakemassa kotiin ja toki sille tarvi pikastailaus heti tehdä. :)


Eiks ookin ihana? <3
Ja mun mieheni myös, kun anto luvan ostaa tällasen. <3
(Se on muuten teidän kommenteistanne aina lähes yhtä innostunut kuin mä, vaikka ei sitä myönnäkään julkisesti. ;) Pakko on aina käydä kattomas, onks kukaan kommentoinu, mut niin salaa, et tuskin ees ite sitä tiedän... :))

23 kommenttia:

 1. No just ; sydän melkein pysähtyi... ymmärrän rakastumisesi oikein hyvin !!! Mäkin oon just tommosta ettiny vuosia, mut kun ei oo vastaan tullu, niin nyt on sitten tuunauksen alla omanlaiseni versio peilipöydästä, saa nähä mitä siitä tulee ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eiks vaan oo hieno löytö! Mä olin jo melkein ajatellu ostavani Ikeasta sellasen peilipöydän, mut kun se ei ollu vanha, ni en vielä sit ollu onneks ehtiny. :) Näytti olevan vieläpä melkein samanhintainenkin tuon mun löytöni kans... Olispa kiva nähdä, millanen peilipöytä sulle tulee. Ite tuunaillut on kyllä hienoja! :)

   Poista
 2. Wou, sopii varmaan teille tosi hyvin!!

  VastaaPoista
 3. Voi elämä mikä kaunotar!!!!! Ihana!!!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Joskus sitä onnistuu pitämään silmänsä auki ja osumaan oikeeseen aikaan oikeeseen paikkaan. :) Tätäkin oli monet jo ihaillu, mut ehdin ajoissa. ;)

   Poista
 5. Pitkästä aikaa lukaisemassa.

  On ihana pöytä! :)

  Ja vähänks te otte sulosia :) <3

  Ihanaa ja siunattua tätäkin vuotta sille puolen Suomea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos. Samoin siunattua vuotta teille! :)

   Poista
 6. Oi, on kyllä todellinen kaunotar, aivan upea! <3 Ja hyvä mies kun antoi ostaa. ;) Se on ihan käsittämätöntä miten tyytyväinen tunne tuollaisista löydöistä voikaan tulla. Ihanaa sunnuntaita Riina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se onkin just jännä juttu, kun löytää jotain, mitä on oikeesti etsiny! Hyvälle tuulelle siinä väistämättä tulee. :) Mutta nyt pikapikaa kaupunkiin yhden sisustusjutun vuoksi. Siitä lisää pian. ;) Mukavaa keskiviikkoa sulle!

   Poista
 7. Mukava oli löytää blogi. Klikkaan itesi lukijaksesi että en hukkaa :) Aivan mahtava peilipöytä Tuota peiliä pitelee niin kuin joutsenet <3 Meillä on myös mansardikattoinen talo. Alakerta valmistui ja 2007 ja yläkerta tehtiin pikku hiljaa ja sinne muutettiin 2011. Ollaan itse tehty kaikki työn ohella! Tervetuloa vastavierailulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tervetuloa joukkoon! :) Aina on kiva löytää muita, jotka ovat kokeneet samat elämänkuviot. Mekin rakennettiin kaikki ite työn ohella. :)

   Poista
 8. oho... tuli kirjoitusvirheitä kun yhdellä kädellä kirjoitti :D

  VastaaPoista
 9. Vautsi mikä löytö!! Oikea ihanuus! <3

  VastaaPoista
 10. Ootpas Riina löytäny kadehdittavan ihanuuden... tullaan pian katsomaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kirjaudupa sinäkin lukijaksi, niin tiedän kuka on tulossa... ;)

   Poista
 11. Upea on, ei voi muuta sanoa :) Itekin ettiny vastaavanlaista, kun makkarin remontti alkais olemaan kohta valmis ja pääsis vähän laittelemaan sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä sellanen löytö että... :) Ku tietää, mitä etsii, ja sit vielä sellanen tulee vastaan, ni on se vaan hienoa! Toivon sulle yhtä hyvää onnea sisustusostoksille! :)

   Poista

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)