perjantai 22. maaliskuuta 2013

Lisää tapetteja ja laattoja :)

Maaliskuu on kääntyny loppua kohti, mutta edelleen yöpakkaset on aika kovia. 
Viime yönäkin oli -19 astetta!!

Tällanen lamppuihanuus on tulossa meen olkkariin niitten valkosten sohvien kanssa. <3 Tykkään!
Kokeiltiin lamppua tähän rivarikeittiöön ja tossahan se nyt roikkuu kytkemättömänä pöydän päällä. On niin hieno, etten malta ottaa pois. :) Lamppu tilattiin täältä.
Onnea on oma mummo! :)
Ei olis ilman isovanhempia meidän talo kyllä valmistunu. 
Vaari on aina raksalla auttamassa ja mummo on usein kattonu lapsia.
Mä oon taas parina päivänä ollu tapetoimassa ja lapset on ollu mummolassa. Vauvankin pystyy hyvin jättämään tien toiselle puolelle mummon hoiviin, ku nukkuu sellasia neljän tunnin päikkäreitä. :) Sit kun vauva herää, ni parissa minuutissa potkasen potkukelkalla tien yli. 
Vaikka varmasti siitä voi olla omat haittansakin, että on anoppila niin lähellä, ni on siitä vaan valtavasti apua!
Ei voi kun osottaa Taivaan Iskälle kiitokset. :)


Kodinhoitohuoneeseen sain pari seinää tapetoitua. 
Tapetti on tällasta lehtikuvioo Designers Guildilta.


Miehet on laittanu viimeisiä laattoja paikoilleen. Pesuhuoneeseen ja alakerran vessaan laitettiin nuo alimmat seinälaatat. Ne kun tarvi laittaa vasta sitten, ku lattia oli tehty.


Tässä on vielä vähän lähikuvaa noista laatoista. Näkyy tuo koristelaattakin vähän paremmin. Koristelaattaa on vain pesuhuoneessa. Vaaleeta laattaa molemmissa vessoissa ja tummaa yläkerran vessassa...Eteisaulaakin on vähä tapetoitu eteenpäin. 


Ja tämän vaatehuoneen eteisenpuoleiset seinät tapetoitu.


Yläkerran vessassakin saatiin lattialaatoitukset valmiiks.


Ja yläkerran vessan seinät on noita alimpia laattoja vaille valmiina. Nuo alimmat laatat vielä paikoilleen, ni sit pääsee saumaushommiin.


Sähkötarvikkeita käytiin hakemassa, koska sähkäri tuli tänään alottelemaan niiden kytkentöjä. Eilen illalla jaettiin rasiat ympäri taloa valmiiks paikoilleen. Kyllä vaan aika monta kymmentä pistorasiaa, valokatkasijaa, peitelevyä ja valaisinpistorasiaa sai ostella...


Kunhan sähkäri saa nuo asenneltua, ni huoneet näyttää taas huomattavasti valmiimmilta. Sit on yläkerran huoneet listoituksia vaille valmiina. Pian mä pääsen sisustushommiin! Jee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)