tiistai 5. maaliskuuta 2013

Lattioita

Eilen valmistui vessan lattian laatoitus. 
Saumaukset puuttuu vielä. Huomenna mennään varmaankin valitsemaan väri, ni niitäkin pääsee sitten tekemään.Kodinhoitohuoneeseen saatiin myös eilen koko lattia laatoitettua. 
Isännältä sujuu jo melkein rutiinilla nää laatoitushommatkin, ku yks talo täysremontoitiin tätä rakennusprojektia ennen. :)Tänään vuorossa oli laminaattien asennus. Olkkarin lattia ja kirjastohuoneen lattia valmistu tänään.
Lisäks illalla ehdittiin asentaa vielä nää pariovet tähän alakertaankin...


Tuntu suorastaan oudolta, kun porrasmies oli hommissa talolla. Meillä ei nimittäin kovin montaa päivää oo vierasta työväkeä tuolla ollut!! Tänään portaitten asentaja kävi laittamassa noihin askelmien väleihin nuo valkoiset täytelevyt ja tuonne takaseinään ton kaiteen.
Viiminen kaide saadaan asennettua sitten, kun vaatehuoneeseen on seinät tehtynä.


Ja mun mammalomani "päätty" tänään, ku jatkoin raksahommissa. :) 
Ehdin pikkuneidin päikkärien aikana just tapetoida tän keittiön viimeisen seinäpätkän.
Vauva on tänään just kahden viikon ikäinen. Tänään nukuttiinkin ekat päikkärit virallisesti ulkona vaunuissa, kun oli niin kiva ilma.

Ens viikolla pitäis tulla ne keittiökaapit, ni päästään niitä sitten heti asentelemaan paikoilleen, kun on seinätkin tapetoituna.


Huomenna taidetaan pitää raksavapaata ja viettää ihan vaan laatuaikaa perheen kesken, 
kun isikin on isyyslomalla...

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana sisustusmaku sinulla. Tosi kauniit laatat. Tulin sivuillesi tapettien perusteella ja ihastuin kyllä muihinkin ratkaisuihin. Vierailen varmasti uudestaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Positiivinen palaute tuntuu aina kivalta! :) Liity ihmeessä lukijakseni. Tervetuloa lueskelemaan toistekin.

      Poista

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)