perjantai 12. lokakuuta 2012

Yläkerta etenee!

Pihaan kaivettiin ulkovalojen johdoille ojaa.


Ja nyt kun ilmat on ollu niin sateisia, ni sisälle täytyy keksiä jotain tekemistä. Löytyy värityskirjaa, palapeliä, muumitaloa... "Sisustelimme" vähän tulevaa leikkihuonetta ja kannoimme puutarhakalusteet terassilta sisälle. :)


Vaarin ollessa sairaslomalla ukki tuli hätiin. Tässä menossa ikkunoiden tiivistystä. Nyt on talon ikkunat tiivistetty. Ei lämpö karkaa sitten enää mihinkään...


Ja pihavalot iltahämärässä. Tuo yks tolppa on aitatuki eikä suinkaan valotolppa ilman valoa. :D


Ja siinä sitten koreilee isännän mielestä "yliampuva" takka. Mun mielestäni nuo Linna-muotokaakelit on just se ainoa oikea vaihtoehto meille. :)
Kuulosuojaimet on ollu viime päivinä paikallaan. Sen verran on käytetty sirkeliä ja naulapyssyä ja ties mitä kovaäänistä laitetta...


Yläkerran seinärungot kasailtiin lattialla ja sit nostettiin paikoilleen ja laitettiin kiinni.Tässä alla on tulevan askarteluhuoneen ja meidän makkarin oviaukot.


Vessan seinää aulan suunnasta.


Meidän makkarista.


Vessasta aulan läpi prinsessan huoneeseen.


Ja tässä alla on helmikuussa syntyvän vauvamme huone. :)
Pääsevät sisarukset sitten vierekkäisiin huoneisiin. Alkuun vauva silti nukkuu varmasti äitin ja isin kanssa.


Yläkerran aulaa.


Ja putkimiehet on tän viikon hääriny täällä. Sit ei enää pitäis paljoo puuttua, että saadaan lämmitykset pelaamaan. Ihan sopivaan aikaan kyllä, sillä viime yönä oli jo hallaa.


Tässä vähän tapetteja... Vasemmanpuoleinen tulee todennäköisesti olkkariin, ruutu keittiöön...Tässä raitakuvassa on vähän väärät värit, mutta tää tulee eteisaulaan.


Sellasia tällä kertaa. Paljon on tullut näkyvää pintaa ja tilat alkaa hahmottua myös tuolla ylhäällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)