perjantai 26. lokakuuta 2012

Lämmitys toimii!

Jokunen aika sitten saatiin oviin lukot paikoilleen. Kahvoja ei vielä oo ku tässä yhdessä ovessa ja siihenkin saatetaan vielä vaihtaa joku toinen sitten loppuvaiheessa...


Autotallin puolella oli odottelemassa rivi ikkunoita, mutta ne on tällä viikolla saatu paikoilleen.
Nää ihanat ruudukot tuli lasiterassille. 


Ja eilen tuotiin sitten ekat kauhalliset haketta siiloon. Isäntä varsinkin oli ihan täpinöissään, kun pannua ekaa kertaa sytyteltiin... :)




Ja kyllähän se sitten lopulta saatiin toimintaan. Nyt on vielä varmasti jonkin aikaa säätöjä ja säätöjä, että saadaan kaikki syöttöajat sun muut kohdilleen.
Pannu jätettiin illalla pitkällisen pohdinnan jälkeen päälle yöks, asuvathan appivanhemmat ihan näköetäisyydellä... Yön aikana soiteltiin sitten puoleen ja toiseen tarkistussoittoja noin tunnin välein, kunnes lopulta isännän oli lähdettävä keskellä yötä tarkistamaan sammutussysteemejä, jos sattuis lumisateen vuoks sähköt katkeemaan.

Jossain vaiheessa yötä pannu oli sitten itsellään sammunut, koska ei ollut tullut poltettavaa tarpeeks tiuhaan tahtiin, mutta ongelma oli siis onneks vaan väärässä säädössä ja se saatiin korjattua. Pannu lähettää tekstiviestillä virheraporttia, jos joku häiriö sattuu. Tämäkään ei vielä viime yönä pelannut, mutta nyt on sekin kunnossa...

Tästä eteenpäin saadaan toivottavasti nukkua vähän rauhallisempia öitä ja saadaan sekä oma talo että anoppila lämpimäks... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)