lauantai 4. helmikuuta 2012

Pakkanen paukkuu

Käytiin pikasesti tänään pikkuprinsessan kans katsastamassa talopaikalla. Kattotiiliä on tällä viikolla raksamiehet naputellu paikoilleen. Kivat on ollu pakkaset, kun reilua pariakymmentä on ollu... Mukava raksamiesten nukkua yöt asuntovaunussa. :) No, taitaa siellä silti lämmitys pelata kunnolla, mut silti! Ylipäätään aika ankeeta hommaa tossa pakkasessa...Alkaa näyttää jo ihan talolta, kun kattotiiliäkin on jo paikoillaan.Yläpuolella ikkunanpielilaudoituksia. Hieman on kylmän ja kolkon näköstä, kun ikkunat on ihan jäässä... : )
Alapuolella näkyy pääsisäänkäynnin puolelta. Pressut vielä edessä estämässä lumen pääsyä tuonne ruodelautojen yms. päälle... Ihan tarkalleen en ees tiedä, miltä talo näyttää tällä hetkellä tältä puolelta, kun pressu on ollut sen verran kauan paikoillaan...


Tässä alla autotalli-varastorakennus. Vasemmalle puolelle tulee talli, oikealle katos. Taakse poikittain varasto, ja sen alla kellarissa hakelämmitysjärjestelmät..

2 kommenttia:

  1. Komiat on tiilet! Huomaa, et katto on aika olennaine osa talon ulkonäköö. Kivaa, et homma etenee näin kovil pakkasillaki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä katto vaikuttaa vaan paljo ulkonäköön. Väri ei nyt vaan pakkasesta johtuen oo ihan aito... :)

      Poista

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)