tiistai 28. helmikuuta 2012

Autotalli etenee

Viime viikko oli töistä lomaa, mutta raksalta ei. : ) Pari päivää oltiin kuitenkin Turussa "lomalla". Käytännössä kierreltiin sisustus- ja rakennusliikkeissä etsimässä lattiavaihtoehtoja ja pöytätasovaihtoehtoja jne. Pikkuneitikin oli tosi reipas! Pääsi autokärryihin ja monen monta kertaa liukumäkeen. : )

Autotallissa on nyt kauttaaltaan tuulensuojalevyt seinissä ja aluskate päällä. Villoituksetkin aloitettiin eilen. Tässä on nyt yks kuva viime viikolta, kun kamera on sattunut käymään paikan päällä. : )


Tässä kuvassa ei oo tuo varaston pääty ihan ylös asti vielä levytetty, mutta todellisuudessa on. Samaten ikkunakohdat ei oo vielä ihan valmiit... Nyt taitaa ollakin sitten jo ovet ja ikkunatkin tilailtu tähän rakennukseen... Kattotiilet odottaa vieressä.

Taloakin täytyy vähän mietiskellä koko ajan eteenpäin. Keittiö-, wc-, khh-kalustetarjousta odotellaan. Takka pitäis tilata huomenna, ni saadaan vielä alennuksella... Vaikka taloa ei nyt voikaan pakkasella oikeen kovasti jatkaa, ni suunnitteluja ja tilauksia voi silti hoidella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)