lauantai 3. joulukuuta 2011

Talon rakentamisen alkuvaiheita

Tuolta toisesta blogistani löytyy tarkemmin näitä ensimmäisten kuukausien vaiheita, mut laitan niihin linkkejä tästä, jos ne vaan toimii niin ku haluun. : ) Juttu aloitettiin siis siitä, että pohjaratkaisua oli mietitty jo varmaan useempi vuosi. Sit heinäkuussa 2011 oltiin mielestämme löydetty se paras vaihtoehto ja lähdettiin sen pohjalta hakemaan talotoimittajaa. (http://ruusujarottinkituolissa.blogspot.com/2011/07/nyt-on-sitten-talo-kayty-arvioimassa.html.)

Sit tehtiin kaupat Omatalon kanssa (http://ruusujarottinkituolissa.blogspot.com/2011/08/talokaupat.html) ja päätettiin paikka talolle (http://ruusujarottinkituolissa.blogspot.com/2011/08/talopaikalla-tasta-kaikki-alkaa.html). Syyskuussa 2011 kaadettiin puut talopaikalta ja alotettiin hommat ihan virallisesti  (http://ruusujarottinkituolissa.blogspot.com/2011/09/puita-kaatuu.html).

Lokakuussa 2011 tapahtukin sit jo paljon. Saatiin edellinen talo myytyä  (http://ruusujarottinkituolissa.blogspot.com/2011/10/talokuulumisia.html), kaivuri oli tekemässä maansiirto- ja -muokkaustöitä (http://ruusujarottinkituolissa.blogspot.com/2011/10/tassa-hieman-maisemaa-eiliselta.html), putkitukset paikoilleen (http://ruusujarottinkituolissa.blogspot.com/2011/10/hyvaan-saumaan-osu-kylla-taa-syysloma.html) ja loputkin maatyöt perustuksia odottamaan (http://ruusujarottinkituolissa.blogspot.com/2011/10/sairaslomalla.html).

Marraskuussa 2011 saatiin autotallin perustukset hyvälle mallille (http://ruusujarottinkituolissa.blogspot.com/2011/11/autotallin-perustuksia.html) ja sitten postaukset siirtyvätkin tähän blogiin. : ) Nyt on saatu jo talonkin perustukset tehtyä. Laitan niistä kuvaa, kunhan ehdin siirtää niitä koneelle. Reilun parin viikon päästä pitäis tulla talotehtaalta suurelementit ja firman miehet pystyttään taloo. Sit onkin jo ulkoa päin melko valmiin näköstä... Sisäpuolen valmistumista saakin sitten odotella hieman pidempään, kun ite olis tarkotus tehdä lähes kaikki. Sitä odotellessa... : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)