keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Maratonpäivä

Isäntä lähti aamulla seiskan paikkeilla raksalle, kävi tekemäs muutaman tunnin opehommia välillä ja palas takas raksalle. Nyt kello on kohta iltayksitoista ja edelleen raksalla... Tätä se arki on... Onneks meillä meni tänään pikkuneidin kanssa vaihteeks ihan mukavasti, kun kaksvuotisuhma oli maltillista kiukuttelua.

Laatikoiden pakkailua, pakkailua laatikoiden, siivousta ja sekamelskaa... Niistä on muuttopäivät tehty! Tässä muutaman päivän päästä pitäis hylätä tää ihana vanha koti ja muuttaa tilapäisesti vuokralle rivariin. Nyyh. Tunteet on melkosesti pinnassa, kun miettii, että viikon päästä tää ei oo enää meen koti.

Ehkä meillä sitten joskus on vielä se uus ihana oma koti. Nyt tuntuu, että siihen on vielä ikuisuus, vaikkakin hommat on edenny aikas kivasti. No eiköhän niitten pitäiskin tuolla työtuntimäärällä edetä. : )

Joulu iskee päälle ja laatikoita kasaantuu nurkkiin. Täytys kait kääriä muuttolaatikot joulupaperiin, ni näyttäis vähän joulusemmalta. Joululahjojakaan ei taida tän kiireen keskellä paljon ehtiä ostamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)