perjantai 10. huhtikuuta 2015

KotikylpylässäKotoilu näyttää tekevän tällä erää ihan hyvää mulle. ;)
Eilen saatiin pesuhuonetta vähän kuosiin...


Joskus kirpparilta tarttui mukaan tuollainen pieni sivupöytä. Se lojui aikansa varastossa. Sieltä kannoin sen pesuhuoneeseen, että voin pestä sen ja sitten maalailla ja viedä jonnekin, mutta kas kummaa. Sehän sopi kivasti pesuhuoneen nurkkaan, ja siihen se taitaakin jäädä.
Väri tulee ehkäpä muuttumaan mustaksi niin ei oo niin kovin montaa ruskean sävyä tässä tilassa.
Jokin aika sitten sain hankittua saunajakkaran meille. Sitäkin on tässä nyt pari vuotta suunniteltu, ja sitten joku kerta vaan kannoin tämän kaupasta kotiin.
Ei ehkä ollut ihan sellanen, mitä olin jossain hatarissa mielikuvissani ajatellut, mutta ajanee virkansa.


Pesuaineille haluaisin vielä jonkun toimivan systeemin. Tää kori ja pullot on nyt niille peruspesuaineille, mutta sitten kun on kaikenlaista muuta purnukkaa, ni niitä ei kauniisti saa mihinkään...


Uusin elementti täällä on kynttilähylly.
Sekin on ollut suunnitelmissa jo kauan, ja pitkän aikaa hyllylevykin odotellut autotallissa.
Levy on vanhaa puuta, ja kulkenut mukana edellisestä asunnosta. Nyt se löysi paikkansa. :D

Pieni loppukevennys vielä.
Isäntä näki pari näistä kuvista koneella, ja totes, et ai ei se ollukaan meidän blogi. Sit alko kattoo uudelleen, ja huomas, et kyllähän ne kuvat meiltä on. Pointti siis on se, että eihän tuo pesuhuone yleensä tuolta näytä, kun on täynnä pyykkiä, kurasia haalareita ja kaikenkirjavia pyyheitä.
Mutta onpa ainakin teoriassa mahdollisuus saada se näyttämään kivalta. :D


3 kommenttia:

 1. Teidän kylppäri on ihana, todellinen kylpylä. Vitsit tuo pöytä, meidän mummolassa oli varmaan samanlainen, jalat näyttää tosi tutuilta mutta se oli ehkä vähän isompi. Se on nyt veljelläni, että pitääpä vilaista. Rentouttavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos. Mäkin oikeestaan ihan ihmettelen, että voiko se näyttää tuolta! :) Äsken kävin saunomassa ja ihmettelin oikeen, kuinka rauhottavalta tuo pesuhuone uudessa lookissaan näyttää. Ei ollu isännän paikattuja, öljytahrasia työhaalareita naulassa, eikä liioin lasten kurahousuja tai kotitöistä muistuttavaa pyykkikasaa. Ah. <3 ;)

   Poista
 2. Oioi... mummikin haluaa tuohon kylpylään :)

  VastaaPoista

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)