lauantai 30. elokuuta 2014

Kirppislöytöjä

Kun ulkona ilmat viilenee, kummasti alkaa taas nää sisänurkat kaivata muutosta. :)


Facebookin ihmeellisestä maailmasta löytyy mm. kirppareita, ja sitä kautta tällainen arkkuvanhus päätyi meille. Se oli valmiiks tuunattu mua varten.


Pienemmän neidin huone odottaa edelleen sisustusideoita. Siellä on nyt vähän sitä sun tätä. Ei mitään niin varta vasten hankittua, vaan ainoastaan paikasta toiseen siirreltyjä huonekaluja. 


Viimeksi tänne siirtyi tuo harmaa penkki koreilla ja laatikoilla. Se on ollut meillä kuistilla, mutta sinne löytyi ihana lipasto samaisesta paikasta tuon arkun kanssa...


Kuisti on odotellut myös sitä viimeistä silausta. Odottelee edelleen, mutta on sitä kohti nyt taas ainakin yks askel otettu... :)
Tuo vanha tuoli on myös ihana kirppislöytö. Yleensä nuo vanhat pinnatuolit on räikeän sinisiä, punaisia tai vihreitä. Tai sitten joku on ne "tuunannut". Tällä kertaa oli onni myötä, sillä tuolle tuolille ei tarvinnut tehdä mitään muuta kuin kantaa sisään...


Lipasto oli käsitelty kauniiksi. Se on oikeasti vanha ja kunnostettu niin, että vanhat maalikerrokset näkyy reunojen kulutetuista kohdista.


Lipaston yläpuolelle seinään tulee mahdollisesti jotakin kiinteää, mutta en vielä tiedä mitä. Onko se taulu vai peili vai jotain ihan muuta...


Ja vielä muutama kuvanen meidän makkarista.
Meillä on ollut kahdeksan vuotta sama päiväpeitto, ja edelleen se oli mielestäni nätti. Sävy oli kaunis, materiaali miellyttävä ja kunto erinomainen.
Mutta kun...
Joskus se vaan alkaa kyllästyttää... ;)


Vanha peite oli siis ruskea mattapintainen, ja uusi peite löytyi 50% alesta, joten olihan se otettava...
Uusi peite on kiiltävää materiaalia ja hetken mietin, onko se liian luxus meidän maalaisromantiikkaan, mutta eiköhän makkari voi olla vähän enemmän luksusta kuin muualla? ;)
Jo kerran aiemmin ostin yhden päiväpeiton, mutta sen sävy riiteli huoneen tapettien ja muiden tekstiilien kanssa niin paljon, että se oli palautettava. Nyt sävyvalinta osui niin nappiin, että sen puoleen on syytä olla tyytyväinen. :)


Verhot on vielä vähän sitä sun tätä, mutta paremman puutteessa ne kelpaavat. Millaiset verhot muuten laittaisit tähän huoneeseen? Olisi kiva kuulla ideoita materiaalista, mallista, väreistä...


Vaikka täällä makkarissa on sitä kimallusta ja luksusta, on täällä kuitenkin vastapainona vähän vanhaa ja rosoakin.


Nyt lapset nukkuu, ja äipällä on omaa aikaa. :)
Ihanaa viikonvaihdetta!

8 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä!
  Teidän makuuhuone on kyllä tosi kaunis, ja siellä on niin ihana värimaailma... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo värimaailma oli oikeastaan aluks mulle koko talon haastavin, mutta nyt miellyttää silmää. Täällä on tummimmat tapetit, niin tarvitsevat sitten muuta vahvaa ympärilleen. :)

   Poista
 2. Niin ihania kuvia ja löytöjä! <3 Teillä on todella kaunis koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Kiva. jos muutkin pitävät meidän kodista. Se on hauskaa huomata, että kun itse pitää jostain, todella monet muutkin pitävät siitä...

   Poista

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)