maanantai 1. heinäkuuta 2013

Pilkahduksia

Leikkimökki valmistuu pala palalta...
Tokihan se kotikin joka päivä edistyy. Tänään on esimerkiksi tehty toisen päädyn laudoituksia eteenpäin.

Mutta samalla kun odottelen lisää nimiehdotuksia arvontaan liittyen, 
saatte pieniä pilkahduksia pikku willasta. :)


Seinät ja katto maalattiin valkoiseksi.
Ovi- ja ikkunalistat Tiffany-sävyllä mintuksi ja kattopalkit Barbie-sävyllä pinkiksi.

Lattian sävyksi valikoitui perinnevärikartasta siniharmaa, jota tullaan käyttämään vielä johonkin muuhunkin projektiin, mutta siitä myöhemmin. :)


Jo keväällä aikaisin ostimme esikoisen kanssa tällaisen ihanan herkkuhyllyn pikkupuotiin. Jätskiannos tarttui matkaan meidän tyttöjen kaupunkireissulta taannoin.Sekä jäätelöstä että muffinsseista, kakuista ja leivoksista saa kaikki osat irti toisistaan. Herkkuhyllyn tavaroiden osat ovat toisissaan kiinni vahvalla tarranauhalla ja niistä pystyy rakentamaan erilaisia vaihtelemalla osien paikkoja.Oveen tein pinkistä tyllistä ötökkäverhon. Täällähän niitä ötököitä piisaa. Paarmat pörrää aurinkoisina päivinä ihan työkseen ympärillä, ni tuo verho mukavasti estää niitä häiritsemästä leikkejä, vaikka ovi olisikin auki.


Kuormalavat on kova sana tässäkin mökissä. Maalailin pari lavaa sohvaksi. Päälle ohut patja ja muutama tyyny, niin johan on mukava ottaa pienet torkut. Esikoinenkin vielä mahtuu makoilemaan tuolla 120cm pituisella lavalla.


Ja tokihan myös nukenvaunut pitää sointua sävyihin. ;) Muistan lapsena olleeni äitini kanssa torikirppiksellä myymässä tavaroita, ja siellä kierrellessäni bongasin nuo toiselta myyntikojulta. Ja nehän oli pakko saada. Ja kovasti muistankin niillä leikkineeni... 
Raksa-aikana ne oli meidän neidin nukella raksavaunuina, mutta nyt ne on siirtyny tonne mökkiin.
Ja lattiassa on tyttöjen isomummun tekemät vanhat räsymatot. Ovat tainneet olla minun ensimmäiset mattoni omassa huoneessa lapsena... Nostalgista. :)


Isompi neiti leikkii täällä jo toisinaan itekseen, vaikka sisustus onkin vielä kesken.
(Paljastettakoon, että isi naputtelee kauppapöytää parhaillaan, vaikka kello lähentelee puoltayötä...)


Ja ens kesänä nää tytsyt leikkii täällä jo varmasti kovasti yhteisiä leikkejä,
 ja äiti pääsee maistelemaan herkkuja. <3


2 kommenttia:

  1. Voi ihanuus mikä leikkimökki:) ihana tuo herkkutiski mistä se on ostettu? Kyllä tuolla mökissä kelpaa aikaa vietellä. Jospa mekin saataisiin ensi kesäksi leikkimökki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Herkkutiski on ostettu Etolasta. Siellä sitä esikoisen kanssa testailimme, ja oli niin ihana, että mökkiinhän se piti sitten ostaa... :) Kyllä tuolla varmasti tulee leikkejä leikittyä, ja ainakin äiti sitten viihtyy siellä. ;)

      Poista

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)