keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Tasan vuosi talopaketin saapumisesta...

Blogin päivitys on kaiken joulukiireen keskellä ollut vain vahvasti ajatuksissa,
mutta nyt täytyi kuitenkin tämä kuva laittaa.
Tasan vuosi sitten rekat saapuivat seinäelementtien kera!
Paljon on saatu vuodessa aikaan. Autotalli ja talo on molemmat lämpimiä, talossa seinät kohta kittailtu ekaan kertaan...
Kaikki sisäpintojen materiaalit (tapetit, paneelit, laatat) on joko ostettu tai laitettu ainakin tilaukseen...
Ihan kohta päästään aloittamaan sisäpintojen laittamista!


Sisäkuvia saatte jonakin toisena päivänä. Nyt on viime viikot menny kovalla tohinalla. 
Ite jään kahden päivän päästä joululomalle ja sitä myöten äitiyslomalle, joten on töissäkin ollut paljon kaikenlaista lisähommaa... Kohta se kuitenkin helpottaa, ni ehdin tännekin kirjoitella tarkempia kuulumisia... :)


Tässä siis kuva tämän vuoden joulukuusta ja vuosi sitten joulukuusta. Tuskin ees samaks tunnistaa... :)
Ahkera mies mulla! <3

8 kommenttia:

 1. Kyllä vuodessa on paljon tullut näkyvää! Ei voi Henriä ainakaan sohvaperunaksi sanoa;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan. :D Nyt tosin meinas, et ehkä jouluna vois pitää lomaa jopa kolme, neljä päivää... :D Saas nähdä, montako todellisuudessa pystyy pitämään... ;)

   Mut onhan tässä sit kaikki muu elämä ollutkin aika vähäistä viimisen vuoden aikana. Odottaa jo sitä, että ehtis nähdä kavereitakin.

   Poista
 2. Hei Riina! Olen mielenkiinnolla seurannut blogiasi ja haluankin antaa sinulle tunnustuksen! Toivottavasti ehdit kurkkaamaan sitä blogissani:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sanna! <3 Tunnustus lähtee varmasti eteenpäin. :)

   Poista
 3. Upea talo teillä rakenteilla, ja hienoa että blogien joukosta löytyy joku tälläinen helmi. Minutkin on vienyt ihastus mansardikattoiseen omakotitaloon, mutta tällä hetkellä saan vain haaveilla siitä. Olisi muuten mukava nähdä kuvakollaasi teidän talosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Minkälaisen kollaasin haluaisit?

   Mansardikatto on ollut mulla itellä haaveena pitkään ja kunhan aikani suostuttelin miestä, niin lopulta hänkin on jo ollut pitkään sitä mieltä, että sellainen sen katon olla pitää. :)

   Haaveilu on ihanaa! :)

   Poista
 4. Hei Riina!

  Löysin blogisi ja nyt olen jo pitkän tovin viettänyt ihanaa valmistuvaa taloanne ihaillen!! Meillä on miehen kanssa suunnitteilla hyvin samantyylinen mansardikattoinen talo Kannustalon Rauhalaa mukaellen. Kiinnostaisikin kovasti kysellä sinulta hieman lisää projektinne alkutaipaleen yksityiskohdista..viitsisitkö heittää sähköpostiosoitetta, vai kyselenkö täällä suoraan? Erityisesti askarruttaa, minkälaisen tarjouksen saitte talopaketista suunnitelmienne perusteella (Omatalohan teillä taisi olla?) ja minkälaiseen mittakaavaan kustannukset ovat kokonaisuutena kivunneet. Miten paljon arvioisitte, että omalla työllä on saanut säästettyä (siis rahaa, hermoja ei varmaankaan aina..;)? Kiitos suuresti, jos viitsit vastailla täällä tai maililla!

  -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jenni!

   Kiva kun olet löytänyt tänne. Meillä on tosiaan Omatalo, ja nimenomaan Kannustalon Rauhalaa 195 lähdettiin jäljittelemään. Käytiin sellaisesta yhtä muunnosta katsomassakin livenä, ja oli niin hieno, että sellaista tarvitsi sitten tosissaan miettiä. :)

   Voin toki vastailla kysymyksiin tarkemmin sähköpostitse. Sähköpostiosoite on riina.peltomaki@gmail.com. :)

   Poista

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)