perjantai 9. marraskuuta 2012

I love comments!

Hei, sinä, rakas lukijani!

Todella kaunis kiitos siitä, että käyt täällä katsomassa meidän projektiamme! Olen hurjan iloinen siitä, että teitä kävijöitä on joka kerta niin runsaasti! 

Kovasti haluaisin kuitenkin pyytää sinulta kahta asiaa:
1. Lisää itsesi lukijakseni, jotta tietäisin vähän, 
kuinka paljon teitä oikein on. 
Ei ole iso juttu, mutta mulle olis tosi tärkeä. <3
2. Kun olet lukenut postaukseni, ja mikäli se oli jotenkin kiinnostava tai muuten vain mieltä lämmittävä, ole kiltti ja jätä edes joku pikkuinen kommentti mulle. 
Mikäli kommentointi on vierasta, tekstin lopussa on "Ei kommentteja" tai vaihtoehtoisesti lukumäärä siitä, montako kommenttia ennen sinua on kirjoitettu. Klikkaa siitä ja jätä kommenttisi minulle...

Näillä kahdella pienellä asialla varmistat sen, että jatkossakin lisäilen innolla kuvia teidän nähtäväksenne!
KIITOS! :)

Nyt tarvii mennä valmistautumaan töihin lähtöön...3 kommenttia:

 1. Nyt pitäisi tämä kommentointikin onnistua, kiitos ystäväiseni... :)

  VastaaPoista
 2. Minä käyn täällä satunnaisesti lukemassa. Tulee niin omat raksa-ajat mieleen. :) (samalla tavalla meillä oli esikoinen, ootin toista ja pitkästä tavarasta tehtiin miehen vanhempien tilasta lohkaistulle tontille.... :D)

  Lisäksi mua kiinnostaa kovasti tuo teidän lämmitys. Meillä sitä harkittiin, mutta ei sitten lopulta kuitenkaan siihen päädytty. Eli mielenkiinnolla ootan hetken käytön ja asumisen jälkeen vielä kommentointia tuosta lämmityksestä.

  Niin ja minä siis olen Eeva Kottila(ent.Koivumäki jos porin nuorista muistat. FB:n kautta joskuin eksyin kun olit hmmm....Leenalle kommentoinut jotain ja sulla on tän blogin linkki julkisena.)

  Jaksamista kovasti loppuraksa-aikaan kera vauva-arjen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Kyllähän mä muistan. :) Tuo on kyllä tosi mukava toi hakelämmitys. Toki ei ihan yhtä vaivatonta ku esim. sähkö, mutta aika vähällä työllä kuitenkin.

   Kiva, kun käyt lueskelemassa. Jätäpä toistekin kommentteja. :) Mukavaa vuodenvaihdetta!

   Poista

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)