torstai 12. heinäkuuta 2012

Maaseutumatkailua :)

Pieni pyörähdys suulien ympärillä toi silmiini tämän ihanuuden. Siellähän se on aina ollut, mutta nyt se näytti jotenkin kauniilta. Mikähän mun on, ku sanon traktoria kauniiks... :DEn oikeastaan ees tiedä, kuinka vanha tää on, mutta on sillä ainakin hommia painettu ja painetaan edelleen.
Tässäkin on just klapikonetta käytetty...Joku päivä tehtiin suuliin harkoista seinää, jotta saadaan hakevarastoa sinne. Ei mee sitte läpi seinän, ku haetaan haketta... Tuohon tuli vielä muutama kerros päälle...


Ja tässä alla on ihana vanha savusauna. Juoksumatka uudelta talolta...


Maalla on vaan jotenkin niin eri tunnelma kuin kaupungissa. Tuntuu, että aina on niin rauhallista eikä minnekään oo kiire. Vähän niin ku aikakin pysähtyis. Nautin!
Kananmunatkin tulee omilta kanoilta...


Talolla on hommat edenny ilmastointiputkien laittoon. Nyt on putket vähiin päihin asennettu. Ite tekivät tämänkin homman, vaikka usein tämäkin ilmeisesti teetetään...


Toki se vähän suunnittelua vaati, mutta nyt ovat hyvin paikoillaan.


Ja jälleen taidetaan pikkuneidin kanssa ottaa auto alle ja suunnata Willa Mansardille... Sais vaan jo vähitellen alkaa ne kesäilmat, ku lomaakaan ei oo jäljellä enää ku vajaa viis viikkoo... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)