perjantai 15. kesäkuuta 2012

Lattia valettu!

Huippua olla viikko tavotetta edellä!
Tavotteena oli saada ennen juhannusta lattiat valettua ja juhannukseen on vielä viikko! :)
Eilen firma kävi laittamas nuo lattialämmitysputket lattiaan... Tässä kuvan oikeessa reunassa pesuhuoneen ja saunan "seiniä" punasella...


Tässä alla oleva punainen alue on rappusten alle jäävä vaatehuone. Sinne laitetaan keskuspölynimuri ja lattialämmityksen jakotukit...


Alla vessan putkistoja...


Ja tässä teknisen tilan juttuja...


Välillä kuvaa autotallistakin. Sinne on tarkoitus nyt sitten seuraavaks saada valut. Raudoituksia aloiteltiin tänään. Sit niitten päälle lattialämmitysputket... Kynnys valettiin eilen. Samoin styrokseja laitettiin eilen.


Ja sitten kuraa lattiaan. Kirjastohuone perällä, edustalla olohuone...


Takaovelta etuovelle...


Ja sitten valmiina.


Näkymää suoraan etuovelta. Aika avaralta näyttää, mut kyllä se siitä muuttuu, kun saadaan väliseiniä paikoilleen.


6 kommenttia:

 1. Alkaa uhkaavasti muistuttaa taloa! Hienosti ikkunoiden valo heijastuu lattiasta. :) Meinaatteko ruveta jo juhannuslomailemaan vai teetteks hommii eteenpäi?

  VastaaPoista
 2. Ihan yliarvostettua sellanen lomailu... :) Täs talossa ei lomaa tunneta. Isäntä meinas, että jos pitäis kesän aikana kaks tai jopa kolme lomapäivää... :D Yritin sanoo, et jos nyt edes viikon, ni ei kuulemma pysty. Katotaan nyt sitten, kumman sana on painavampi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei auta muu ku varat salaa joku hotelliviikonloppu! ;)

   Poista
 3. Näyttääpä tutulta, meidän työmaalla just valettiin tänään lattia. Mukava seurata jonkun toisenkin samaan aikaan etenevää projektia. Milloin teillä on suunniteltu muuttoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä muutto menee varmaan ens kesään. Katotaan nyt, kuinka valmiiseen tai keskeneräiseen muutetaan... ;) Mies tekee isänsä kanssa käytännössä kaiken mahdollisen itse (ilman mitään raksamiehen ammatteja), joten ei välttämättä yhtä nopeasti tule valmista kuin ammattimiehiltä. Toisaalta ammattimiehet tuntuvat pitävän paljon enemmän niitä "vapaapäiviä" välissä... Minkälainen projekti teillä on?

   Poista

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)