keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Sisustuspohdintaa - Milloin tumma on liian tumma ja milloin sopiva?

Nyt alko sitten tämä loppuun asti kestävä sisustusmateriaalien valintaongelma... : ) Haluan, että talossa on ehdottomasti maalaisromantiikan tuntua, mutta miten sen saa luotua.

Ollaan käyty nyt suunnittelemas keittiöö. Kaapinovet tulee valkosta hieman kiiltävää peiliovea ja tasoks mahdollisesti sellanen punertavanruskea puukuosinen laminaatti. Mutta mikä ihme olis sen kanssa toimiva lattiaväri. Parhaillaan on kotona viis eri lattiamallia. Pikkuneitikin puhuu vaan lattiamalleista, ku niitä täs pohdiskelen aamusta iltaan ja illasta aamuun... : )

Haluisin, et talossa on lämpimiä värisävyjä, mut silti ei sais olla liikaa. Jos pöytätasot on lämpimiä sävyltään, ni voiko lattia olla lämpimän ruskee vai pitäiskö laittaa tummanharmaa? Entä jos laitan harmaan, ni mistä saan muihin huoneisiin tarvittavaa lämpöä ilman mitään keltasia tapetteja? Kuinka tumma on hyvä ja mikä on jo liikaa?

Keittiön kaapistot on mun mielestäni nyt saatu pohdittua hyvään malliin. Vielä tarvii yhdestä firmasta ainakin käydä kysymäs tarjous ennen, ku lyödään kaupat lukkoon... Myöskin kodinhoitohuoneen ja molempien vessojen kaapistot on hyvällä mallilla. Materiaalitkin taitaa olla aika lailla selvillä. Pöytätasoista ei ihan yksmielisiä vielä oltu vessojen osalta, et niitä tarvii vielä hieman mietiskellä... Malja-altaat varmasti kuitenkin tulee vessoihin...

Näissä mietteissä kohti loppuviikkoa...
Laittakaahan kommentteja ja mielipiteitä kuuluville ja nähtäväksi. : )

Niin, ja autotallissa on jo höyrynsulkumuovit kauttaallaan. Näytti aikas kivalta, kun alkaa hahmottua tilat paremmin... Kamera ei vaan meinaa millään eksyä talopaikalle. : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)