torstai 5. tammikuuta 2012

Ihanaa vuotta 2012

Niin se vuosi taas vaihtu. Meillä juhlittiin kaksvuotiasta Hello Kitty -fania sunnuntaina. Äiti teki tietenkin aiheenmukaisen kakun. :)
Myrskyt ei nyt sitten ainakaa toistaseks oo aiheuttanu talolla mitään tuhoja. Tosiaan puita kaatu aika tavalla, mikä tietää miehelle varmaan moneks viikoks ylimäärästä iltatyötä. Ihan ku tässä nyt ei olis palkkatyön ja talonrakentamisen kanssa jo hommaa tarpeeks muutenkin. Mulla alko jo työt tiistaina, mut miehellä on onneks ollu tää viikko vielä "lomaa", ni on ehtiny tehdä noita muita töitä. Siellä se onkin sit ollu aamusta iltaan... Tähän mennessä on ehtiny vielä yöks kotiin. Toivottavasti jatkossakin, ku on se mukavampi lämpimään kainaloon käpertyä... :)

Talopaikallakin on taas hommat edenny. Nyt ei oo vaan vielä kuvia, kun kamera ei oo vielä tullu talopaikalta kotiin... :) Siellä on raksamiehet ollu maanantaista asti laittamas aluskatetta ym. Kattotiiletkin saapu tällä viikolla, et niitä sitten kohta aletaan naputella paikoilleen. Autotalliin isäntä on ehtiny tehdä runkotolpat pystyyn, mut saa nähdä kauanko se joutuu nyt sitten odottelemaan jatkoa...

Toivotan kaikille teille lukijoilleni oikein ihanaa alkanutta vuotta! Lisäilen kuvia sitten, kun sen kameran saan taas käsiini... :) Ja kiitos siitä kiinnostuksesta, mitä ootte osoittaneet tätä blogia kohtaan. Oon ollu kyllä niin yllättyny kävijämäärästä. Hyvä näin. :) Käykääpä jatkossakin yhtä ahkerasti lueskelemassa, mäkin yritän olla ahkera. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)