perjantai 23. maaliskuuta 2018

Kaappaus keittiössä

Tänään meillä oli aika spesiaali ilta. Isäntä täytti vuosia toissa viikolla ja olin hänelle lahjaksi järjestänyt ylläri-illan. Ystäväni mies on ravintolassa kokkina, ja sain järjestettyä hänet meille illallistarvikkeiden kera.

viiriäisen munia - aikas söpöjä!
Illansuussa kokki saapui työvaatteet yllään meidän ovelle. Siirryimme suoraan keittiöön kuulemaan illan suunnitelmista ja lukemaan reseptejä.



Nopeasti oli kolmen ruokalajin tarvikkeet pöydällä ja isäntä pääsi laittamaan ruokaa.



Kokki otti myös meidän isommat tytöt mukaan auttamaan keittiöön ja he saivatkin kivasti osallistua illallisen valmistamiseen.



Alkuruuaksi oli graavilohitartar, ryytisinappikastiketta ja viiriäisen munia.





Pääruuaksi kypsytettiin matalalämmössä hirvenpaistia ja sen kanssa tummaa sienikastiketta, kasviksia ja palsternakka-pottuvoita.







Ja jälkiruuaksi oli jogurttipannacottaa mehustetuilla vadelmilla ja paahdetulla valkosuklaalla.



NAM!
Kiitos vierailevalle kokille ja kiitos meidän kotikokeille.
Voin suositella kyllä tätä kokemusta!

Ps. Lähes kaikki valokuvat oli tällä kertaa esikoisen (8v.) ottamia, koska vauva haastoi äidin hoitamaan ja hyssyttelemään itseään lähes koko illaksi... Sain onneksi kuitenkin syödä muiden kanssa rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti saa aina hymyn huulille. :)