tiistai 28. helmikuuta 2012

Autotalli etenee

Viime viikko oli töistä lomaa, mutta raksalta ei. : ) Pari päivää oltiin kuitenkin Turussa "lomalla". Käytännössä kierreltiin sisustus- ja rakennusliikkeissä etsimässä lattiavaihtoehtoja ja pöytätasovaihtoehtoja jne. Pikkuneitikin oli tosi reipas! Pääsi autokärryihin ja monen monta kertaa liukumäkeen. : )

Autotallissa on nyt kauttaaltaan tuulensuojalevyt seinissä ja aluskate päällä. Villoituksetkin aloitettiin eilen. Tässä on nyt yks kuva viime viikolta, kun kamera on sattunut käymään paikan päällä. : )


Tässä kuvassa ei oo tuo varaston pääty ihan ylös asti vielä levytetty, mutta todellisuudessa on. Samaten ikkunakohdat ei oo vielä ihan valmiit... Nyt taitaa ollakin sitten jo ovet ja ikkunatkin tilailtu tähän rakennukseen... Kattotiilet odottaa vieressä.

Taloakin täytyy vähän mietiskellä koko ajan eteenpäin. Keittiö-, wc-, khh-kalustetarjousta odotellaan. Takka pitäis tilata huomenna, ni saadaan vielä alennuksella... Vaikka taloa ei nyt voikaan pakkasella oikeen kovasti jatkaa, ni suunnitteluja ja tilauksia voi silti hoidella.

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Talvilomalla

Nyt olis virallisesti töistä loma, samoin isännällä. Tuo toinen osapuoli painaa silti varmasti töitä raksalla kahta kovemmin. No, mikäli pikkuneiti tervehtyy, lähdetään loppuviikosta vähän reissuun. Saa ees pienen irtioton tästä rakentamisesta ja muusta... 

Raksamiehet saivat hommansa tehtyä 8.2., joten siitä eteenpäin hommat pitäis hoitua nyt sitten omalla painollaan, eikun mites se menikään?!? :D Tässä alla on pari kuvaa tuosta "luovutushetkestä". Tältä talo siis näytti sen jälkeen, kun raksamiehet poistuivat paikalta.


Yhtäkkiä vois ajatella, et johan tuolla juhannussaunat saunotaan, mutta katotaan nyt saunotaanko vielä vuodenkaan päästä... :) Sen verran on kuitenkin tollasessa 200-neliöisessä talossa naputeltavaa sisäpuolella, et ei se ihan hetkessä kahdelta mieheltä valmistu töitten ohessa tehtynä.


Sisäpuolella ei siis oo vielä väliseiniä, ei lattiavalua, ei yläkerran lattiaa puhumattakaan portaista... Ei sähkötöitä, ei takkaa, ei saunaa... Nyt tiistaina oon menos toiseen firmaan suunnitteleen keittiöö ja muita kaapistoja. Niissä on kova pohtiminen, ettei sit heti huomais valmiissa keittiössä, et voihan, ku tää ei vaan toimi...

Tässä alla näkyy kuva autotallista aluskatteineen. Se on nyt tällä viikolla saatu paikoilleen.

 

Eilen myös saatiin ekat tuulensuojalevyt autotallin seiniin... 
Niitä sitten tuleekin huomenna varmaan lisää...


Näissä tunnelmissa kohti alkavaa "lomaviikkoa"!
Rentouttavaa lomaa teillekin kaikille, jotka sellaisesta saavat nauttia...
On muuten kivaa huomata, että käytte ahkerasti lueskelemassa. 
Kommenttinne olisivat vielä kovasti mieleen... :)

lauantai 4. helmikuuta 2012

Pakkanen paukkuu

Käytiin pikasesti tänään pikkuprinsessan kans katsastamassa talopaikalla. Kattotiiliä on tällä viikolla raksamiehet naputellu paikoilleen. Kivat on ollu pakkaset, kun reilua pariakymmentä on ollu... Mukava raksamiesten nukkua yöt asuntovaunussa. :) No, taitaa siellä silti lämmitys pelata kunnolla, mut silti! Ylipäätään aika ankeeta hommaa tossa pakkasessa...



Alkaa näyttää jo ihan talolta, kun kattotiiliäkin on jo paikoillaan.







Yläpuolella ikkunanpielilaudoituksia. Hieman on kylmän ja kolkon näköstä, kun ikkunat on ihan jäässä... : )
Alapuolella näkyy pääsisäänkäynnin puolelta. Pressut vielä edessä estämässä lumen pääsyä tuonne ruodelautojen yms. päälle... Ihan tarkalleen en ees tiedä, miltä talo näyttää tällä hetkellä tältä puolelta, kun pressu on ollut sen verran kauan paikoillaan...


Tässä alla autotalli-varastorakennus. Vasemmalle puolelle tulee talli, oikealle katos. Taakse poikittain varasto, ja sen alla kellarissa hakelämmitysjärjestelmät..